Ingen bloggning, den senaste tiden på grund av att...

Goddag alla läsare.

Jag har inte bloggat på väldigt länge, som ni märkt. Det jag har som min ursäkt är att jag pluggat ca 15 timmar om dygnet till Biologi-provet. Kunde egentligen allting innan provet befann sig på veckoschemat - men eftersom att jag självklart vill ha ett mycket bra betyg, pluggar jag självfallet ändå.

Jag pluggar dessutom mer än vad mina klasskamrater gör. De klasskamrater som har det svårt i skolan, de pluggar endast 5 timmar om dagen till exempel, mycket dåligt tycker jag då.
(Denna kunskap har jag efter att vi gjorde en mycket intressant undersökning i skolan, tyvärr var resultaten skandalösa, tänk så lite pluggtid vissa har.)

Jag har förresten kommit in på Handelsuniversitetet i Umeå och alla andra universitet som jag sökt in till, såklart.

Riktigt jätteglad är jag väl inte, men självklart känns det som en frihet att kunna välja själv.

Jag har valt att gå till Handelsuniversitetet i Umeå, Göteborg eller Stockholm. Stockholm skulle vara mycket praktiskt men jag får ju en hel del fler rese - erfarenheter om jag åker upp till Umeå eller ner till Göteborg.

Mösspåtagningen gick jag inte på. Vad jag hörde "söp alla ner sig" totalt, vilket jag tycker är otroligt oansvarigt. Jag kände såhär: Uppför er som riktiga studenter.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA, gick du inte på mösspåtagningen? VAD KOMMER HÄR NÄST, ska du inte gå på utspringet eller åka på flaket heller? Det hör ju till..

2011-05-02 @ 15:29:43
Postat av: Walter Turesson SVARAR.

SVAR TILL ANONYM:



Hej, kära läsare.



Nej, jag gick inte på utspringet och självklart åker jag inte på flaket. Det är inte så konstigt. Mina kläder är så fina, och jag vill inte få stora öl - fläckar på dem.



Utspringet ska jag vara med på, men jag ska absolut inte springa. Jag går sakta ner för trapporna, det är inte så speciellt att ta studenten tycker jag.

2011-05-02 @ 15:32:22
URL: http://mvgelev.blogg.se/
Postat av: Walter Turesson SVARAR.

Hej igen, kära läsare.



Jag skrev fel och måste rätta mig.



Nej, jag gick inte på mösspåtagningen och självklart åker jag inte på flaket.



Så ska det stå minsann.



Hoppas du fick ett mycket bra svar och är nöjd med vad jag skrivit.

2011-05-02 @ 15:33:37
URL: http://mvgelev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0